Videók

Szeptember 29

Régió

Állampapír értékesítési pontot nyitott a Magyar Államkincstár

Állampapír értékesítési pont nyílt Komáromban. Erről tartottak sajtótájékoztatót szeptember 18-án a városháza dísztermében, ahol jelen volt dr. Berczik Ábel a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára, Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár, térségünk országgyűlési képviselője, dr. Dancsó József a Magyar Államkincstár elnöke, Wurczer Irén a Magyar Államkincstár Komárom-Esztergom megyei igazgatóságának vezetője, és dr. Molnár Attila polgármester.

Szeptember 26

Kultúra

Mesterségek Dicsérete

Idén három napon át tartott a Mesterségek Dicsérete nevű rendezvény Komáromban. Az ősi foglalkozások egy része kelt újra életre az eseményen. Ezúttal új helyszínre, a Szabadság térre költöztek be három napra a népművészet mesterei, hogy tudásukkal elbűvöljék a látogatókat.

Szeptember 25

Hírek

Hírek 2014. szeptember 24.

Tekintsék meg a 2014. szeptember 24-ei hírblokkunkat!

Szeptember 19

Mezőgazdaság

29. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Immár 29. alkalommal Nyitotta meg kapuit a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok. A házi­gazda Bábolna Nem­zeti Ménes­bir­tok Kft. ebben az évben a már meg­szo­kott idő­pont­ban várta nagy sze­re­tet­tel az érdeklődő­ket Bábol­nára. A leg­ré­gebbi szak­ki­ál­lí­tás első­sor­ban a növény­ter­mesz­tés­sel kap­cso­la­tos leg­újabb tech­no­ló­gi­á­kat mutatta be.

Szeptember 18

Hírek

Hírek 2014. szeptember 17.

Tekintsék meg a 2014. szeptember 17-ei hírblokkunkat!

« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 167 »