Médiaajánlat

Műsorainkkal és a kábeltelevíziós csatornán futó hirdetésekkel Komárom-Esztergom megyében - Komárom-Szőny, Almásfüzitő, Dunaalmás, Neszmély, Ács, Ete, Nagyigmánd, Kisigmánd, Bábolna, Kisbér, Ászár, Mocsa településeken - 10 ezer háztartást, megközelítőleg 30 ezer embert érünk el.

Partnereink különböző formában jelenhetnek meg: információikat a képújság oldalain keresztül is eljuttathatják a nézőkhöz, de reklámfilmek vetítését, készítését is vállaljuk, valamint rendezvényekről, különböző eseményekről rögzített felvételek készítése

A képújság oldalain futó hirdetések sugárzási tarifái:

Az Ön hirdetését napi 24 órában látják a nézők. A képújság oldalai grafikus megjelenésűek. A szöveges képernyőfeliraton kívül képeket, animációkat is el tudunk helyezni. A megrendelt képújságoldalak minden órában legalább egyszer vetítésre kerülnek, azaz naponta minimum 24 alkalommal. A gyakorlatban azonban ennél jóval többször kerül adásba a megrendelt hirdetés az éppen futó hirdetések mennyiségétől függően.

Aktuális hirdetési tarifáink:

napi 1.100 Ft*/ képernyőoldal
heti 3.750 Ft*/ képernyőoldal
havi 12.500 Ft*/ képernyőoldal

(*Az árak tartalmazzák a 25 %-os ÁFÁ-t)

A folyamatosan vagy hosszabb időn keresztül hirdető partnereink számára további kedvezményeket biztosítunk.

Reklámfilmek

Reklámfilmek, referencia filmek, pr riportok, készítését és sugárzását is vállaljuk. A reklámfilmek készítésének és sugárzásának díjával kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.