Rólunk

A Híd Televízió valamikor a kilencvenes és a kétezres évek fordulóján indult útjára, majd néhány éves szünet után 2008. szeptember 10-én kezdte meg rendszeres sugárzását. A Híd Televízió zárt láncú kábeltelevíziós hálózaton fogható, jelenleg Komáromban, Ácson, Ászáron, Almásfüzitőn, Banán, Bábolnán, Dunaalmáson, Etén, Kesztölcön, Kisbéren, Kisigmándon, Mocsán, Nagyigmándon, Neszmélyen és Vérteskethelyen.

A Híd Televíziót azért hívta életre tulajdonosi köre, hogy a térség történései, mindennapjai, a magyar valóság bemutatása mellett legyen egy olyan térségi televízió, amely magyarságunkat, értékeinket, történelmünket sem feledi. Célunk, hogy nézőink, ne csak megéljék, de átéljék a mai magyar valóságot.

A műsorunkban helyet kapnak a körzeti és rendőrségi hírek. A Megyejáró Magazinban a régióban történt eseményekről, történésekről tudósítunk. Bemutatjuk a térségben élő, valamilyen területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek, illetve civil szervezetek munkáját.

Saját gyártású tematikus magazinműsorokat is készítünk egészségügy (Vény nélkül), aktuálpolitika (Valós idő), kisállattartás és állatorvosi tanácsadás (Kedvenc a háznál) témakörökben. Mindemellett összefoglalót készítünk Komárom-Esztergom megye Közgyűlésének üléseiről, valamint egyéb települések testületi üléseinek élő közvetítését, rögzítését is végezzük.

Ötleteiket, észrevételeiket, témajavaslataikat a hidtv@pickup.hu e-mail címen, illetve a 06-34/222-223-as telefonszámon várjuk!

Munkatársainkról itt olvashat!