Videók

Október 20

Régió

Új ügyfélszolgálati iroda nyílt a Megyeházán

Molnár Tamás, a KDRFÜ ügyvezető igazgatója és Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke látta el kézjegyével azt a dokumentumot, melynek értelmében október 13-tól Tatabányán, a Megyeházán irodát nyitott a regionális fejlesztési ügynökség. Így a vállalkozók helyben intézhetik a pályázatokkal kapcsolatos ügyeket, információkat, nem kell Székesfehérvárra utazniuk.

Október 18

Egészségügy

Sürgősségi osztály a megyei kórházban

Sürgősségi Osztályt alakítanak ki a tatabányai Szent Borbála Kórházban. A beruházás mintegy 1,2 milliárd forint uniós támogatásból valósul meg a közeljövőben.

Október 16

Hírek

Hírek 2014. október 15.

Tekintsék meg a 2014. október 15-ei hírblokkunkat!

Október 13

Mezőgazdaság

Új szarvasmarhatelep Komáromban

Több mint 620 millió forintos fejlesztést hajtott végre a Komáromban működő Solum Zrt. Egy új, klimatizált légterű, megfelelő árnyékolást biztosító, négyszáz férőhelyes, vízöblítéses trágyaeltávolítású istállót építettek, ami jelentősen növeli a tejelő szarvasmarhák körülményeit, így a vállalat versenyképességét is.

Október 10

Történelem

1849. október 6-ra emlékeztünk

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc leverése után véres megtorlás várt a magyarokra. 1849. október 6-án Aradon tizenhárom kivégzést hajtottak végre. Az aradi vértanúk terén a mártírokra emlékeztek a komáromiak. Ezúttal a Kultsár István Szakközépiskola diákjai készültek műsorral.

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 167 »